Kiinteistökauppa nyt vilkkainta Alicantessa ja Málagassa

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/ajankohtaista/kiinteistokauppa-nyt-vilkkainta-alicantessa-ja-malagassa/

Asukaslukuun suhteutettu kiinteistökauppa on tällä hetkellä Espanjassa vilkkainta Alicantessa ja hyvänä kakkosena tulee Málaga. Covid laski myyntilukuja maassa yleisesti, mutta kovimpien rajoitusten purkamisen myötä kaupankäynti on alkanut elpyä. Vuosineljänneksittäin kerättävien tilastojen mukaan Alicante ja Málaga kiinnostavat suuresti niin kotimaisia kuin ulkomaalaisiakin asunnonostajia. Colegio de Registradoresin kokoamien tietojen mukaan vuoden 2020 kolmannen vuosineljänneksen indeksi oli Alicantessa […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Kiinteistökauppa nyt vilkkainta Alicantessa ja Málagassa loppuun?