Espanjan terveysministeriö julkisti rokotussuunnitelman

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/poikkeustilannetiedotus/espanjan-terveysministerio-julkisti-rokotussuunnitelman/

Espanjan terveysministeri Salvador Illa kertoi perjantaina pitämässään tiedotustilaisuudessa ministeriön suunnitelmasta koronarokotusten organisoimiseksi ensi vuoden aikana. Ministeriön suunitelmassa rokotettavat on jaettu viiteentoista ryhmään, jotka rokotetaan kolmessa vaiheessa kolmen ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Salvador Illan mukaan ensimmäisessä vaiheessa eli tammi-maaliskuun aikana rokotetaan vanhusten hoitokotien asukkaat ja hoitohenkilökunta, sairaanhoitosektorin työntekijät sekä vaikeasti vammaiset henkilöt. Heitä on koko Espanjassa yhteensä […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Espanjan terveysministeriö julkisti rokotussuunnitelman loppuun?