Kauppaketjujen hajuvesijäljitelmät menestyvät

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/ajankohtaista/kauppaketjujen-hajuvesijaljitelmat-menestyvat/

Tunnettujen hajuvesien jäljitelmiä myydään Espanjassa yhä useammin myös ruokakauppojen kosmetiikkaosastoilla. Lue mistä merkkituoksusta mikäkin halpatuote on inspiraationsa ottanut. Ruokaostoksilla käydessään voi useassa supermarketissa napata mukaansa huokeahintaisen jäljitelmän suositusta merkkituoksusta. Identtisiä hajuvedet eivät toki ole ja tuoksu kestää usein merkkituotteita huomattavasti lyhyemmän aikaa, mutta ”low cost” -tuotteiden hinta-laatusuhteen väitetään kohentuneen aiemmasta, ja ne ovatkin kasvattaneet suosiotaan. […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Kauppaketjujen hajuvesijäljitelmät menestyvät loppuun?