Espanjan hallituksella optimistinen arvio tulevasta

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/ajankohtaista/espanjan-hallituksella-optimistinen-arvio-tulevasta/

Espanjan hallitus aikoo saada maan matkailusektorin toiminnan palautumaan lähelle normaalitasoa ensi maalis-huhtikuussa, kertoo päivälehti El Mundo. Espanjan ulkoministeriö aikoo neuvotella muiden maiden kanssa turvallisista lentoreiteistä lomakohteisiin. Espanjan hallituksella on melko optimistinen näkemys rokotteen valmistumisen aikataulusta; rokotukset voitaisiin aloittaa sen mukaan jo tulevan vuodenvaihteen tienoilla, mikä käytännössä mahdollistaisi turvallisen matkailun jo keväällä. Toimivan ja turvallisen koronarokotteen […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Espanjan hallituksella optimistinen arvio tulevasta loppuun?