Espanjan bruttokansantuote laski vuoden toisella neljänneksellä

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/uusimmat/espanjan-bruttokansantuote-laski-vuoden-toisella-neljanneksella/

Espanjan talouskehitys ei ole lähtenyt vielä suureen nousuun toisellakaan vuosineljänneksellä. Maan bruttokansantuote on pudonnut kuluvana vuotena reippaasti, ja siinä on huomattavissa myös suuri ero Suomeen verrattuna. Espanjan bruttokansantuote (bkt) laski 17,8 prosenttia kuluvan vuoden toisella neljänneksellä alkuvuoteen verrattuna, käy ilmi maan virallisen tilastokeskus INE:n tarkentamista ja 23.9. julkistamista tiedoista. Viime vuoden 2019 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Espanjan bruttokansantuote laski vuoden toisella neljänneksellä loppuun?