Koronatilanne Andalusiassa toistaiseksi kontrollissa

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/poikkeustilannetiedotus/koronatilanne-andalusiassa-toistaiseksi-kontrollissa/

Uusia koronatapauksia testataan yhä, mutta tilanne Aurinkorannikolla ja Andalusian alueella on tällä hetkellä toistaiseksi hyvällä mallilla. Pääkaupunkiseudulla tilanne jatkuu vielä hieman huolestuttavampana. Andalusiassa Málagan seudun kaupungeissa ja kunnissa on todettu viimeisen vuorokauden aikana yhteensä 547 testattua koronatapausta. Viruksen aiheuttamiin komplikaatioihin menehtyneitä oli vuorokaudessa neljä Málagan provinssin alueella. Koronatilanne on viranomaisten mukaan Andalusiassa toistaiseksi kontrollissa lukuunottamatta […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Koronatilanne Andalusiassa toistaiseksi kontrollissa loppuun?