Oudot tavat Espanjassa kummastuttavat erimaalaisia

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/ajankohtaista/oudot-tavat-espanjassa-kummastuttavat-erimaalaisia/

On espanjalaisia tapoja, jotka herättävät huvittunutta huomiota erimaalaisten keskuudessa. Sanomalehti Diario Sur julkaisi hauskan artikkelin, johon se keräsi omilta ulkomaankirjeenvaihtajiltaan asioita, mitä eri maissa pidetään Espanjan kulttuurissa outona. Eri kulttuurin edustajien silmillä katsottuina kansalaisten erityispiirteet korostuvat. Diario Sur kartoitti erimaalaisten mielikuvia espanjalaisten luonteenpiirteistä ja tavoista. Kummastusta herättävät muun muassa maassa vallitsevat aikataulut ja ventovieraiden tervehtiminen […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Oudot tavat Espanjassa kummastuttavat erimaalaisia loppuun?