Hotelli- ja ravintola-alan yritykset aikovat haastaa valtion oikeuteen

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/uusimmat/hotelli-ja-ravintola-alan-yritykset-aikovat-haastaa-valtion-oikeuteen/

Runsas joukko Espanjassa toimivia hotelli- ja ravintola-alan yrityksiä aikoo nostaa kanteen valtiota vastaan saadakseen korvauksia koronapandemian aiheuttamien taloudellisten seuraamusten vuoksi. Hotelli- ja ravintola-alan yrityksiä edustavan Hosteleria de España -etujärjestön puheenjohtaja José Luis Yzuelin mukaan korvausvaatimusten yhteissumma voi olla jopa yli 40 miljardia euroa. Hänen mukaansa vähintään 85.000 alan yritystä on jo nyt ajautunut konkurssiin Espanjassa […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Hotelli- ja ravintola-alan yritykset aikovat haastaa valtion oikeuteen loppuun?