Käytettyjen asuntojen hinnat nousseet neljän vuoden aikana

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/uusimmat/kaytettyjen-asuntojen-hinnat-nousseet-neljan-vuoden-aikana/

Käytettyjen eli vanhojen asuntojen hinnat ovat Espanjassa nyt keskimäärin viisitoista prosenttia korkeampia kesäkuuhun 2015 verrattuna. Tänä vuonna hinnat ovat laskeneet loivasti koronaviruksen vuoksi. Lue, millä alueilla hinnat ovat nousseet eniten. Fotocasa-kiinteistöportaalin tekemästä Variación acumulativa de la vivienda en España -hintakehitystutkimuksesta käy ilmi, että käytettyjen asuntojen hinnat ovat kohonneet eniten Baleaareilla (48%), Madridin seudulla (37%), Kanarialla […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Käytettyjen asuntojen hinnat nousseet neljän vuoden aikana loppuun?