Kahden rahalaitoksen fuusiosta syntymässä suurpankki Espanjaan

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/uusimmat/kahden-rahalaitoksen-fuusiosta-syntymassa-suurpankki-espanjaan/

Viikon talousuutinen Espanjassa on merkittävä pankkifuusiohanke, kun CaixaBank ja Bankia ilmoittivat neuvottelevansa yhdistymisestä. Espanjan mediassa arvioidaan, että fuusiosta tehdään piakkoin myönteinen päätös. Yritysfuusion toteutuminen on hyvin todennäköinen, sillä hankkeella on Espanjan hallituksen tuki takanaan. Espanjan valtio on Bankian merkittävin osakkeenomistaja finanssikriisin jäljiltä 61 prosentin omistusosuudella. Useiden säästöpankkien fuusiosta syntynyt Bankia oli eniten pankkitukea saanut rahalaitos […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Kahden rahalaitoksen fuusiosta syntymässä suurpankki Espanjaan loppuun?