Espanjan bruttokansantuote kyykkäsi keväällä

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/uusimmat/espanjan-bruttokansantuote-kyykkasi-kevaalla/

Espanjan bruttokansantuote (bkt) putosi koronaviruspandemian takia peräti 18,5 prosenttia vuoden toisella neljänneksellä edelliseen neljännekseen verrattuna. Espanjan luvut ovat länsimaiden korkeimpia. Edellisvuoden vastaavaan aikaan huhti-kesäkuuhun verrattuna kansantuote romahti peräti 22 prosenttia. Esimerkiksi Saksan bruttokansantuote kyykkäsi huhti-kesäkuussa 10,1 prosenttia edellisestä neljänneksestä ja 11,7 prosenttia vuotta aiemmasta. Teksti: Arto Ryynänen / Espanjan Sanomat Kuva: flickr.com/ Polycart Lähteet: Bloomberg, […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Espanjan bruttokansantuote kyykkäsi keväällä loppuun?