Tuliko sinusta tietämättäsi residentti Espanjassa?

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/ajankohtaista/tuliko-sinusta-tietamattasi-espanjan-residentti/

Jotkut Espanjassa väliaikaisesti asuneet tai matkustaneet ulkomaalaiset jäivät koronapandemian takia maahan odottamaan tilanteen edistymistä palatakseen myöhemmin kotimaahansa tietämättä, että 183 päivän verotussääntö on voimassa myös korona-aikaan. Eli puolen vuoden oleskelun jälkeen olet automaattisesti residentti Espanjassa. Verovelvollisuus eli residencia fiscal -status syntyy, kun henkilö asuu Espanjassa kalenterivuoden aikana 183 päivää riippumatta siitä, onko asianomainen hakenut asuinpaikkaresidenssiä […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Tuliko sinusta tietämättäsi residentti Espanjassa? loppuun?