Lidlin oville liikennevalot Espanjassa

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/uusimmat/lidlin-oville-liikennevalot-espanjassa/

Lidl asennuttaa liikennevalot Espanjaan myymälöiden oville. Samaa keinoa pohditaan käytettäväksi myös baareihin ja yökerhoihin, ja tulevaisuudessa näitä saatetaan nähdä kaikenlaisten toimitilojen sisäänkäynneillä. Koronapandemia on luonut nopeassa tahdissa uutta käyttäytymiskulttuuria, myös rennosta elämänotteesta tunnetut espanjalaiset ovat oppineet järjestäytyneimmiksi. Lainformacin.com kertoo artikkelissaan, että Lidl asentaa liikennevalot 300 vilkkaimman myymälänsä ovelle eli puoleen koko myymälöiden määrästä Espanjassa.  Maaliskuusta, […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Lidlin oville liikennevalot Espanjassa loppuun?