Sierra Nevada kutsuu kesälläkin!

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/ajankohtaista/sierra-nevada-kutsuu-kesallakin/

Sierra Nevadan hiihtokeskuksen maisemissa tapahtuu kaikenlaista kesäkuukausinakin. Seikkailupuisto kutsuu rohkeita ja festarit musiikkipersoonia. Köysihissit nytkähtävät käyntiin 18. heinäkuuta ja tarjolla on paljon tekemistä opastetuista vaellusretkistä tähtien tarkkailuun.  Tutustu kesäohjelmaan! Sierra Nevada tarjoaa talviurheilukohteena tunnetussa keskuksessaan kesän mittaan paljon aktiviteetteja koko perheelle: kesäkelkkailua, opastettuja luontoretkiä, maastopyöräilyä manner-Espanjan korkeimpien vuorten rinteillä, tähtitaivaaseen tutustumista, konsertteja tai vaikkapa uiskentelua […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Sierra Nevada kutsuu kesälläkin! loppuun?