Espanjaan saapuville kolmivaiheinen kontrolli

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/uusimmat/espanjaan-saapuville-kolmivaiheinen-kontrolli/

Espanjan saapuvat matkailijat joutuvat maanantaista 22. kesäkuuta alkaen käymään läpi kolmivaiheisen koronakontrollin, kertoi terveysministeri Salvador Illa perjantaina ministeriönsä tiedotustilaisuudessa. Ensin matkustajien on täytettävä maahantulolomake, jossa on kerrottava henkilö- ja majoituspaikkatiedot sekä ilmoitettava, onko asianomainen jo sairastanut Covid-19:n vai ei. Sen jälkeen saapuvalta matkailijalta mitataan ruumiinlämpö. Kolmannen vaiheen kontrollitesti on visuaalinen, jolloin terveydenhoitoalan ammattilainen tarkistaa päällisin […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Espanjaan saapuville kolmivaiheinen kontrolli loppuun?