Desinfiointiaine ja aurinko vaarallinen yhdistelmä

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/uusimmat/desinfiointiaine-ja-aurinko-vaarallinen-yhdistelma/

Alkoholipohjaisten desinfiointiaineiden käyttö ja auringonotto sopivat erittäin huonosti yhteen. Geelin jäädessä käsien pinnalle voi tiedossa olla palovammoja,varoittaa ihotautilääkäri. Marbellalaisessa Quirón-sairaalassa työskentelevä ihotautilääkäri Marta Frieyro varoittaa El Mundon haastattelussa desinfiointiaineiden käytöstä. -Käsien pesemistä paljon alkoholia sisältävällä geelillä on parasta välttää aurinkoa otettaessa esimerkiksi uimarannalla, koska alkoholipohjainen desinfiointiaine ja aurinko yhdessä polttavat helposti ihoa, hän varoittaa. Ihotautilääkäri suosittelee […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Desinfiointiaine ja aurinko vaarallinen yhdistelmä loppuun?