Kiinteistönvälitystä koronan jälkeisessä Espanjassa

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/ajankohtaista/kiinteistonvalitysta-koronan-jalkeisessa-espanjassa/

Koronaviruksen nimissä asetetut rajoitukset ja niitä seurannut kriisi ravisuttavat Espanjan talouden perustuksia. Eräs kärsijöistä on ollut kiinteistöala, jonka pitkistä lamavuosista vuonna 2014 alkanutta toipumista poikkeustila nyt jarruttaa. Mitä lähikuukausien uskotaan tuovan tullessaan? Liikkumisen ja matkustamisen rajoitukset ovat tukahduttaneet niin vuokra- kuin myyntiasuntojenkin näytöt Espanjassa lähes kokonaan. Kiinteistömarkkinoita uskotaan tulevina kuukausina odottavan niin kauppojen määrän lasku, […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Kiinteistönvälitystä koronan jälkeisessä Espanjassa loppuun?