Nissanin autotuotanto lopetetaan Kataloniassa

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/uusimmat/nissanin-autotuotanto-lopetetaan-kataloniassa/

Autovalmistaja Nissan ilmoitti keskiviikkona sulkevansa Barcelonan tehtaansa kokonaan kuluvan vuoden loppuun mennessä. Viime vuosina työpaikkojen määrää voimakkaasti supistanut tehdas on paininut kannattavuusongelmien kanssa jo pitkään. Nissan perusti tuotantoyksikön Barcelonaan neljä vuosikymmentä sitten ja se oli aikanaan ensimmäinen japanilainen autotehdas Euroopassa. Päätökseen johtaneet seikat Yhtiön edustajien mukaan koronapandemian negatiiviset vaikutukset autoteollisuuden kannattavuuteen ovat heikentäneet tehtaan toimintamahdollisuuksia […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Nissanin autotuotanto lopetetaan Kataloniassa loppuun?