Espanjalaiskylä valmistelee kansallista maaseutumatkailun mallia

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/ajankohtaista/espanjalaiskyla-valmistelee-kansallista-maaseutumatkailun-mallia/

Sierra Nevadan vuoristossa sijaitsevassa Lanjarónin kylässä valmistellaan toimivan maaseutumatkailun mallia, joka voitaisiin ottaa käyttöön myös muualla Espanjassa. Pitkäikäisistä asukkaistaan tunnetussa kylässä elää turismista suoraan tai välillisesti yhteensä 80 prosenttia väestä. Granadan provinssissa sijaitseva Lanjarónin 3.500 asukkaan kylää elää turismista. Nyt paikkakunnalla ollaan käynnistämässä etujoukoissa uudelleen koronaviruksen hetkeksi tukahduttamaa maaseutumatkailua (esp. ”turismo rural”). Lanjarónin asukkaat ovat […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Espanjalaiskylä valmistelee kansallista maaseutumatkailun mallia loppuun?