Koronaluvut rajoitusten purkamisen alkuvaiheessa

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/poikkeustilannetiedotus/koronaluvut-rajoitusten-purkamisen-alkuvaiheessa/

Espanjassa on alkanut maailman tiukimpien liikkumisrajoitusten purkaminen. Jotta tilanteen kehitystä pystytään seuraamaan ja tekemään sen mukaisia johtopäätöksiä ja toimenpiteitä, niin tässä tilanne tänään 19.5. Espanjan terveysministeriön virallisten tilastojen mukaan Espanjassa on kuollut koronaviruksen takia 19. toukokuuta mennessä 27.778 henkilöä. PCR-testein todettuja tartuntatapauksia oli kirjattu yhteensä 232.037 ja tartunnasta parantuneita kaikkiaan 150.376 henkilöä. Tulevaisuus näyttää, että mihin […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Koronaluvut rajoitusten purkamisen alkuvaiheessa loppuun?