Espanjan elinajanodotteen uskotaan nousevan maailman korkeimmaksi

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/ajankohtaista/espanjan-elinajanodotteen-uskotaan-nousevan-maailman-korkeimmaksi/

Espanjan elinajanodotteen uskotaan nousevan koko maailman korkeimmaksi vuoteen 2040 mennessä. Eräs syy tähän on Välimeren ruokavalio – tai sen tuntemattomampi serkku: Atlantin ruokavalio. Washingtonin yliopiston tuore tutkimus ennustaa Espanjan eliniänodotteen nousevan tulevaisuudessa koko maailman korkeimmaksi. Viimeisimmässä vertailussa Espanja piti kolmatta sijaa heti Japanin ja Sveitsin jälkeen. ”Väestön terveyttä voidaan arvioida monella tavalla. Yksi mittareista on […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Espanjan elinajanodotteen uskotaan nousevan maailman korkeimmaksi loppuun?