Villisiat samoilivat Fuengirolan keskustassa – katso video

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/uusimmat/villisiat-samoilivat-fuengirolan-keskustassa-katso-video/

Fuengirolan keskustan kaduilla videoitiin yöaikaan ruoanhakuun lähteneitä villisikoja. Poliisi puuttui asiaan ja saatteli eläimet pois kyliltä, takaisin luonnon helmaan. Kesän helteiden kuivattua luonnon eteläisessä Espanjassa villieläinten päivittäinen ruoanhankinta vaikeutuu. Loppukesästä on useissa paikoin Fuengirolaa ja Mijasta alueella törmätty vuorilta alas laskeutuneisiin, asutusalueilla pikkutuntien hämärässä liikkuviin villisikoihin. Eläimet saattavat tonkia roska-astioita tai möyriä esimerkiksi nurmikoista ja […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Villisiat samoilivat Fuengirolan keskustassa – katso video loppuun?