Kaupungin asukkaille ilmaiset bussikyydit!

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/ajankohtaista/kaupungin-asukkaille-ilmaiset-bussikyydit/

Kaupunginjohtaja Ana Mula ilmoitti elokuussa Fuengirolan julkiseen liikenteeseen suunnitelluista parannuksista, joihin lukeutuu paikallisbussimatkojen tarjoaminen kaupungin asukkaaksi kirjaantuneille ilmaiseksi. Fuengirolan julkista liikennettä kehitetään lähitulevaisuudessa. Kaupunkiin tulee kokonaan uusia bussilinjoja ja autojen määrää nykyisillä linjoilla tullaan lisäämään. Asiasta tiedotti kaupunginjohtaja Ana Mula, yhdessä paikallispoliisia edustaneen Joaquín Ruedan sekä kaupunginvaltuutetun Isabel Gonzálezin kanssa. Suurinta mielenkiintoa herätti uudistus, jonka […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Kaupungin asukkaille ilmaiset bussikyydit! loppuun?