Carrefour siirtyy muovisista hedelmäpusseista verkkokasseihin

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/uusimmat/carrefour-siirtyy-muovisista-hedelmapusseista-verkkokasseihin/

Carrefourin hedelmäostokset voi pakata kierrätetystä puuvillasta valmistettuihin verkkokasseihin. Ruokakauppaketju pyrkii toimillaan vähentämään muovin käyttöä. Idea muovittomasta kauppaketjusta on tullut asiakkailta ja yritys onkin tarttunut asiakkaiden ideoihin ja tehnyt konkreettisia ratkaisuja muovittoman päämäärän puolesta. Hedelmät voi nyt pakata puuvillaisiin verkkokasseihin, joita yritys myy hintaan 3,99 euroa / 3 kappaletta. Alkuinvestoinnin jälkeen verkkokasseja voi pestä ja käyttää […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Carrefour siirtyy muovisista hedelmäpusseista verkkokasseihin loppuun?