Kolme espanjalaista muotialan yritystä, joihin kannattaa tutustua

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/ajankohtaista/kolme-espanjalaista-muotialan-yritysta-joihin-kannattaa-tutustua/

Espanjassa on paljon nuoria muotisuunnittelijoita, jotka perinteiden, historian ja maisemien innoittamina luovat uusia brändejä. Nämä brändit valloittavat pikkuhiljaa koko maailman ja niiden määrä kasvaa kasvamistaan hämmästyttäen tuotteiden laadulla ja uusilla stailistisilla suuntauksillaan. Espanjalaisista brändeistä löytyy runsaasti tietoa muotilehtien verkkojulkaisuista, monet bloggarit käyvät keskustelua niistä omissa blogeissaan ja monet suositut muotilehdet laativat niistä omia suosikkirankkauksiaan. Tänään Espanja.Com kertoo muutamista niistä.  Paloma Barceló […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Kolme espanjalaista muotialan yritystä, joihin kannattaa tutustua loppuun?