Brexit luo varjoja espanjalaisen olutteollisuuden tulevaisuuteen

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/ajankohtaista/brexit-luo-varjoja-espanjalaisen-olutteollisuuden-tulevaisuuteen/

Espanjalainen olutteollisuus elää kasvun aikaa, mutta nyt ollaan huolissaan Brexitin vaikutuksesta kaupankäynnin tulevaisuuteen. Britit ovat tärkeitä espanjalaisen oluen kuluttajia niin kotimaassaan kuin Espanjassa aikaa viettäessään. ”Espanjalainen olutteollisuus on nostanut päätään, mutta suuret pilvet vaarantavat sektorin hyvää kehitystä”, kirjoittaa sanomalehti El País 8. elokuuta. Tulevaisuus näyttää varjoisalta, vaikka ala on toipunut pitkän laman mukanaan tuomista vaikeuksista. […]

Tämä on Espanja.com:in artikkeli. Haluatko lukea artikkelin Brexit luo varjoja espanjalaisen olutteollisuuden tulevaisuuteen loppuun?