Andalusian kauniit ja erikoiset turistikohteet

Tämä on Espanja.Comin artikkeli https://espanja.com/ajankohtaista/andalusian-kauniit-ja-erikoiset-turistikohteet/

Mitä tulee mieleen Andalusiasta? Ilmeisesti mieleesi tulee meri, palmut, vuoristo, kauniit arabialaistyyliset rakennukset ja tietenkin flamenco. Andalusia on kuitenkin paljon muutakin. Arabialaisten rakennusten lisäksi täältä löytyy roomalaisia raunioita, vuoriston lisäksi vesiputouksia ja meren lisäksi ihmeellisiä jokia. Tässä artikkelissa kerrotaan joistakin näistä Andalusian ihmeellisistä kohteista. Ota kuitenkin huomioon, että Andalusiassa ihmeteltävää riittää ja joka pienikin kylä […]

The post Andalusian kauniit ja erikoiset turistikohteet appeared first on Espanja.com.

Haluatko lukea artikkelin "Andalusian kauniit ja erikoiset turistikohteet" loppuun?

Lue Artikkeli Espanja.Comissa